Hotellinformation A-Ö

Serviceutbud

BAR

Vi har en liten bar precis bredvid receptionen. Här hittar du öl, vin, en och annan drink, alkoholfria alternativ och snacks. Självklart ordnar vi alltid något att äta om man önskar det.

BASTU & RELAX

Relax hos oss betyder egentid. Eller tid tillsammans – du väljer. Kom till vår relaxavdelning för att koppla av och hämta ny energi. Relaxen med tillhörande bastu ligger i Domängården en trappa ned, ta med dig en handduk från rummet och byt om i våra omklädningsrum.

EXTRASÄNG

Blir ni en person extra på rummet? Inga problem, våra Double Deluxe rum och sviter rymmer en extrasäng. Kostnaden för en extra vän i ovanstående rumskategorier är 300 SEK per natt.

FRUKOST

Vår frukost serveras mellan 06.30 – 09.30 alla vardagar och mellan 8.00-10.30 helgdagar i restaurangen. Avvikande tider kan förekomma.

GYM

No excuses. Hos oss kan du träna även på resande fot. I Domängården en trappa ner hittar du ett funktionsrum med bland annat fria vikter, springband och yogamattor. Öppet mellan kl. 06.00-23.00. Vill du ge dig ut på en löptur har vi massa tips till dig i receptionen.

INCHECK/UTCHECK

Incheckning sker från kl.15.00 och utcheckning senast kl.11.00.  Kontakta oss om du är i behov av att checka ut senare.

KAFFE OCH KAKA

Under hela din vistelse kan du ta för dig av kaffe, te, frukt, kaka. Enjoy!

MÖTESRUM

Need some inspiration? Tid för kreativitet och samtal hittar du hos oss – boka ett av våra konferensrum idag och låt idéerna flöda! Vårt konferenscenter ligger ca 300 meter från huvudbyggnaden och erbjuder mötesrum från 4-80 personer.

HANDIKAPPANPASSADE RUM

Vi har rum som är anpassade för olika typer av behov, så som rullstol eller andra typer av funktionsnedsättning. Meddela oss om dina behov vid bokningstillfället.

HUSDJUR

Hos oss är husdjur mer än välkomna. Vi har speciella rum avsedda för husdjur. Kostnaden för din vän är 250 SEK per vistelse. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av legitimation utfärdad av NAV i Norge eller Synskadade Riksförbund i Sverige. Meddela oss vid bokningstillfället att du önskar ta med din fyrbenta vän.

PARKERING

Även bilen är välkommen hos oss. Kostnadsfri parkering finns i nära anslutning till hotellet. Elstolpar finns i ett begränsat antal.

RECEPTION

Vi finns här för dig! Vår reception är bemannad mellan 07.00 – 23.00, januari – mars. Under natten går det att nå oss på 0960 – 28 10 00.  Tror du att du anländer efter kl. 23.00? Inga problem, meddela oss detta vid bokningstillfället så ser vi till att du får den information du behöver så att du kan få åtkomst till ditt hotellrum.

RESTAURANG SKOGEN

Vi har varierande öppettider och erbjudanden, kontakta receptionen för aktuell information.

RÖKNING

Vi är stolta att kunna säga att vi är ett rökfritt hotell. Det är förbjudet att röka på alla våra rum och ytor inomhus på hotellet. Överskrids förbudet utgår en avgift på 3500 SEK som debiteras vid utcheck.

WIFI

Hos oss finns det wifi i alla byggnader, all rum, toaletter och garderober. Sätt dig vart du vill och surfa hur länge du vill – it’s free! Kontakta receptionen för att få tillgång till inloggningsinformation. Har du problem med att logga in, prata med personal så hjälper vi dig gärna.